Innsbruck per tram

22 mei 2023 - Telfes im Stubai, Oostenrijk

Vlak langs onze camping rijdt een tram naar Insbruck, een ritje van een klein uur door berg en dal. Rail Away is er niets bij. We werden keurig bij de oude stad van Insbruck afgezet en konden zo lekker dwalen . Eerst maar koffie gedronken bij das goldene dach op advies van Jos de neef van de twee oude dames waar Margriet met veel plezier heeft gewerkt. Hij en zijn vrouw zijn echte Oostenrijk liefhebbers dus weer veel tips gekregen. Ze zijn er nu ook, hemelsbreed niet eens zo ver weg. Maar wij vertrekken morgen weer richting Duitsland. Daarna geslenterd door de oude stad, pracht mooi oud stadje. Nog meer souvenirs gekocht, zelfs iets voor Elly. En natuurlijk apfelstrudel met vanillesaus gegeten. De strudel wel lekker de vanillesaus wat flauw. Maar ja wij vergelijken het nog steeds met de heerlijke maar ordinaire saus van de Pizza Hut in Engeland. Margriet at dat daar vaak en dan nam ik scrambled eggs met zalm. Sorry, ik dwaal af. Nu weer terug op de camping, genietend van een glaasje prosecco het uitzicht en niet in de laatste plaats van elkaar. Straks een lekkere bonen schotel, chili con vegetable . Wordt vervolgd.Groet Paul

1. L.:
    Hoezo "zelfs" ? 🤷‍♀️
  2. Paul:
    Rofl ......
  3. Diana:
    22 mei 2023
    De Pizza Hut?????? Engelse Haute Cuisine 😂😂😂. En (nog) niet aan de kaasfondue? Kunnen ze daar goed!
  4. Paul:
    22 mei 2023
    Ik heb mijn privé kok toch bij me Diana? Wij eten eigenlijk graag bij/ in de caravan Bovendien is hier geen restaurant in de buurt. Maar wel geluncht in Innsbruck. Zal daar nog foto's van plaatsen.
  5. Truus:
    22 mei 2023
    Zo te lezen een heerlijke dag gehad en wederom weer hele leuke foto's
  6. Paul:
    22 mei 2023
    We gaan gewoon nog een weekje door Truus!
  7. Truus:
    Heerlijk. Geniet ervan
  8. Anneke:
    22 mei 2023
    Prachtige foto’s weer en heerlijke apfelstrudel hmm, jammer van de saus maarja als de apfelstrudel dan maar lekker was. Goede reis morgen
  9. Margreet en Allard:
    23 mei 2023
    Jullie foto's lijken wel steeds mooier te worden. Mogelijk een afspiegeling van jullie welbevinden. Wat een bof zo'n kalmerend bloemetje naar naar zo'n prachtig stadje pal voor de deur. Een stadje - als steeds op deze reis - rijkelijk voorzien van culinaire geneugten. Mmmmmm......Ook daarvan genieten we mee. Op afstand dat wel!